Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
4 st | ägg | ||
1 st | röd paprika, finhackad | ||
1 st | gul lök, finhackad | ||
2 st | vitlöksklyftor, finhackade | ||
400 g | krossade tomater | ||
svartpeppar | |||
salt | |||
2 msk | rapsolja |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetod 50/50.
- Skala och finhacka lök och vitlök.
- Kärna ur och finhacka paprikan.
- Pensla fyra små formar med rapsolja.
Tillagning
- Fräs lök, vitlök och paprika i wok eller gjutjärnspanna på grillen.
- Tillsätt krossade tomater och låt sjuda i ca 5 minuter.
- Smaka av med salt och svartpeppar.
- Portionera ut röran i skålarna.
- Toppa varje skål med ett ägg.
- Ställ en aluminiumform med vatten på grillen.
- Ställ skålarna i vattenbadet och grädda i ca 10 min.
Servering
- Servera tillsammans med en bit bröd.