Mängd | Råvara/produkt | Info | Leverantör |
---|---|---|---|
8 st | ägg | ||
8 st | baconskivor | ||
8 st | korvar | ||
4 st | brödskivor | ||
1 brk | heinz vitabönor | ||
100 g | champinjoner | ||
8 st | körsbärstomater | ||
tabasco | |||
rapsolja | |||
salt |
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetod 50/50.
- Skär champinjonerna i skivor.
Tillagning
- Öppna burken med vitabönor och ställ hela burken på grillen. Rör om ibland med en sked.
- Grilla korven så den får en fin färg.
- Grilla baconskivorna.
- Hetta upp Napoleons gjutjärnspanna med lite rapsolja.
- Stek champinjonerna i gjutjärnspannan tills de får lite färg.
- Tillsätt lite mer rapsolja i gjutjärnspannan och stek äggen.
- Rosta brödskivorna.
Servering
- Fördela på 4 tallrikar, tillsätt lite salt på äggen samt garnera med kryddgrönt.
- Servera tillsammans med en kopp te eller kaffe.