Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
500 g fläskkarré    
Marinad      
2 st vitlöksklyftor finhackad  
2 msk olivolja    
2 krm spiskummin    
1 tsk salt    

Förberedelser

  • Lägg köttet i frysen tills att det stelnar till lite, men inte blir fryst. Gör det lättare att strimla.
  • Förbered grillen för grillmetoden 50/50.
  • Blanda samman alla ingredienserna till marinaden i en stor skål.
  • Skär köttet i tunna strimmlor.
  • Blanda samman köttet och marinaden.

Tillagning

  • Placera en gjutjärnspanna på grillen och hetta upp lite olivolja i pannan.
  • Stek köttet tills det får en fin färg.

Servering

  • Servera tillsammans med tzatziki och olika grönsaker.

Tips från Napoleon teamet

  • Christoffer: Värm pitabröd på grillen och fyll brödet med sallad, tomat, kött och tzatziki.
  • Johanna: Gör en strut av tortillabröd och fyll med favorittillbehör.