Grillad äppelsalsiccia
Korean style
Mängd |
Råvara/produkt |
Info |
Leverantör |
4 st |
äppelsalsicca |
|
Stensåkra |
4 st |
potato hot dog buns |
|
Korvbrödsbagaren |
2 dl |
majonnäs |
|
Hellmann´s |
1 msk |
limejuice |
|
|
1 st |
röd chilifrukt |
|
|
2 st |
morötter |
|
|
1/2 st |
gurka |
|
|
|
mynta, färsk |
|
|
|
sesamfrö |
|
|
|
sesamolja |
|
|
|
socker |
|
|
|
svartpeppar |
|
|
|
salt |
|
|
Förberedelser
- Förbered grillen för grillmetoden direktvärme.
- Kärna ur och finhacka chilifrukten.
- Blanda samman Hellmann´s majonnäs, limejuice och finhackad chili i en skål.
- Skär morot och gurka i fina strimmlor.
- Vänd runt stimmlorna i sesamolja och lite socker.
Tillagning
- Hetta upp Napoleons gjutjärnspanna och rosta sesamfröna.
- Grilla korvarna, så de får en fin färg.
- Rosta korvbröden på grillen.
Servering
- Bygg din äppelsalsicca korean style med chili- & limemajo, strimlade grönsaker samt toppa med lite färsk mynta och rostade sesamfrön.