Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
4 st brödskivor    
4 st skivor chévre    
2 st vitlöksklyftor    
1 msk limejuice    
  körsbärstomater på kvist    
  flingsalt    

Förberedelser

  • Förbered grillen för metod 50/50.
  • Skär fyra skivor av chévren.
  • Skala vitlöksklyftorna och skär i tunna skivor.

Tillagning

  • Lägg tomaterna i en gjutjärnspanna.
  • Ringla i olivolja över tomaterna och fördela vitlöken i gjutjärnspannan.
  • Placera gjutjärnspannan på indirekt värme och baka tomaterna i ca 6-8 minuterna.
  • Rosta brödskivorna på grillen.

Servering

  • Fördela chévre på brödskivorna.
  • Garnera osten med några tomater.
  • Toppas med flingsalt och såsen från gjutjärnspannan.

Tips

  • Servera tillsammans med rostade valnötter.
  • Ringla över lite honung.