Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
4 st ägg    
1 st röd paprika, finhackad    
1 st gul lök, finhackad    
2 st vitlöksklyftor, finhackade    
400 g krossade tomater    
  svartpeppar    
  salt    
2 msk rapsolja    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetod 50/50.
  • Skala och finhacka lök och vitlök.
  • Kärna ur och finhacka paprikan.
  • Pensla fyra små formar med rapsolja.

Tillagning

  • Fräs lök, vitlök och paprika i wok eller gjutjärnspanna på grillen.
  • Tillsätt krossade tomater och låt sjuda i ca 5 minuter.
  • Smaka av med salt och svartpeppar.
  • Portionera ut röran i skålarna.
  • Toppa varje skål med ett ägg.
  • Ställ en aluminiumform med vatten på grillen.
  • Ställ skålarna i vattenbadet och grädda i ca 10 min.

Servering

  • Servera tillsammans med en bit bröd.