Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
200 g nacho chips    
1 st kycklingfilé grillad, skivad  
2 st chili, spansk    
1/2 st gul lök    
  cheddarost riven  
  persillado    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetod 50/50.
  • Kärna ur chilin och skär i bitar.
  • Skala och skär löken i strimmlor.
  • Skär kycklingfilén i tunna skivor.
  • Använd en Napoleon planka.
  • Börja med ett lager med nacho chips.
  • Toppa med de olika tillbehören.
  • Gör 2-3 lager till med nacho chips och tillbör.

Tillagning

  • Placera plankan på grillen vid sidan av värmen.
  • Tillaga tills osten smälter.

Servering

  • Servera direkt från plankan tillsammans med olika dipsåser.

Tips från Napoleon teamet

  • Mats: Skapa mer styrka med tunna skivor av jalapeno.
  • Ulf: Toppa med gräddfil och chipotlepaste.