Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
1 kg rostbiff    
  salt    
  svartpeppar    
Napoleon tillbehör      
  Termometer   Visa produkt

Förberedelser

  • Förbered grillen för indirekt värme på 125°C.
  • Salt och peppra rostbiffen runt om.

Tillagning

  • Placera rostbiffen vid sidan om värmekällan på grillen.
  • Tillaga tills köttet får en innertemperatur på 56-58°C (röd kärna & tar ca 1 1/2 - 2 tim).
  • Låt köttet vila i ca 10 minuter.

Servering

  • Skär köttet i tunna skivor.
  • Servera på grillbuffé.
  • Rostbiffmacka med majo & rostat surdegsbröd.

Tips

  • Krydda rostbiffen med din favoritrub.
  • Tillagning till innertemperatur 60° ger rosa kött.
  • Tillagning till innertemperatur 70° ger genomstekt kött.