Het, hetare, Sizzle Zone

Att använda kol och briketter är den traditionella formen av infraröd grillning som vi alla känner till: glödande kol och briketter avger direkt värme genom infraröd energi till maten som grillas, vilket ger en lätt rökig arom och utsökt yta.

Med Napoleon ´s infraröda brännare Sizzle Zone får du dessa fördelar genom praktisk gasolteknik: varje brännare innehåller tusentals öppningar som värmer upp den keramiska ytan tills den börjar bli glödande. De resulterande infraröda strålarna värmer inte bara den omgivande luften; värmen tränger direkt och djupt in i maten. Det skapar också ett konsekvent termiskt område som jämfört med glödande kol och briketter är mycket lättare att kontrollera.

Klassiska recept på Sizzle Zone

Börja tillagning av olika styckningsdetaljer på Sizzle Zonen, så får du är härlig karamellisering av köttets yta. Forsätt sedan grillningen på lite lägre temperatur på grillen till önskad tillagningsgrad.

Förutom olika styckningsdetaljer är Sizzle Zonen perfekt för att woka, koka eller varför inte laga ölchips av tunna skivor serranoskinka.