Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
8 st spansk peppar, röd    
8 st baconskivor    
  mozzarella    
  Tabasco sririacha    
  bladpersilja    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetoden direktvärme.
  • Skölj den spanska pepparen och skär av skaftet.
  • Skär en snitt längsmed, men inte helt igenom.
  • Skapar bort kärnorna med en tesked.
  • Fyll med mozzarella och linda sendan ett bacon runt om den spanska pepparen.
  • Hacka lite färsk bladpersilja för garnering vid servering.

Tillagning

  • Tillaga tills baconskivorna får en fin färg och osten smälter.

Servering

  • Servera på en skärbärda och toppa med lite hackad bladpersilja och Tabasco sririacha.
  • Passar perfekt som en snach eller som tillbehör.

Tips från Napoleon Food Lab

  • Blanda samman en fyllning med din favoritost och lite crème fraiche.
  • Önskar du lite mer hetta i chilin, så går del alldeles utmärkt att använda jalapeño eller annan avlång chili.