Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
2-3 kg julskinka kokt    
Griljering    
1 st ägg    
2 msk skånsk senap    
2 msk dijonsenap    
1 dl panko    

Förberedelser

  • Förbered grillen för använda rotisserie och ta sikte på en temperatur på ca 200 °C.
  • Vispa samman alla ingredienserna ägg och senap i en skål.
  • Mortla panko till lite ett mindre strössel.
  • Trä julskinkan på rotisseriets spett.
  • Fixera julskinkan med två gafflar.
  • Lägg spettet med julskinkan över en form.
  • Pensla på ägg- & senapsbladningen runt om på skinkan.
  • Strö över panko.

Tillagning

  • Placera rotisseriet med julskinka på grillen.
  • Starta motorn och stäng grillens lock.
  • Tillaga tills julskinkan får en fin färg.

Servering

  • Lägg på en skärbräda och placera på julbordet tillsammans med din favoritsenap.

Tips från Napoleon Food Lab

  • Johan Ersätt den skånska senapen med en het variant som t ex Johnny's Mango & Habanero.