Mängd Råvara/produkt Info Leverantör
Bröd      
7 dl vetemjöl    
2 tsk bakpulver    
2 tsk salt    
2 st vitlöksklyftor, finhackade    
3 dl vatten    
0.5 dl olivolja    
Fyllning      
100 g parmaskinka    
125 g mozzarella    
  tomat    
  paprika    
  rucola    
  basilika    
  olivolja    
  svartpeppar    
  salt    

Förberedelser

  • Förbered grillen för grillmetoden direktvärme.
  • Blanda samman vetemjöl, salt och bakpulver i en skål.
  • Skala och finhacka vitlöksklyftorna
  • Rör ned vitlök, vatten och olivolja i mjölblandningen.
  • Knåda samman till en smidig deg.
  • Dela degen i åtta bitar.
  • Kavla ut till tunnbröd.

Tillagning

  • Hetta upp Napoleons gjutjärnspanna eller stekplatta på grillen.
  • Stek brödet tills ytan får en fin färg.

Servering

  • Fyll brödet med fyllningen och ringla över lite olivolja.
  • Vik brödet och servera.